Miss Alice jullådor 2021

Sluta fundera på vad personal kunder och leverantörer skall få till jul. Vi erbjuder en jullådor 2021 som utstrålar omtanke, fylld med mathantverk av lokalt producerade godsaker inför jul & advent.

Varför välja Miss Alice jullådor 2021?

På Miss Alice arbetas det dagligen med smak och matupplevelser. Vi driver sommarkrog i Vallåkra där vi serverar en vida känd tomatpaj och delikata kakor, folk åker långväga till oss för att njuta av god mat och service. I vår butik finns hela Miss Alice sortiment och där allt produceras i krogens kök. Vi samarbetar även med ett brett utbud av andra svenska matproducenter och väljer specifikt det bästa ur smak- och kvalitétssynpunkt till vår butik. 

Nu inför julen har vi plockat russinen ur kakan och komponerar jullådor i olika storlekar fyllda med både Miss Alice favoriter och det bästa urvalet från våra kollegors julsortiment. Vi sätter ihop Miss Alice jullådor 2021 så att det finns en röd tråd med serveringstips för att ge en riktigt fin smakupplevelse till jul. Önskar du sätta ihop ett eget urval av jullåda till större eller mindre summa så hjälper vi gärna till med det. 

Jullådor 2021 - Glöggpaketet

Jullådor 2021:

Glöggpaketet

Vildmarksglögg
Mandel & russin
Tomatmarmelad med vanilj, kanel & kardemumma
Pepparkakor
Ädel mjukost

250:-

Jullådor 2021 - Årets jullåda

Jullådor 2021:

Årets jullåda

Vildmarksglögg
Saffranskorpor
Julkolor, pepparkaka, saffran, choklad
Chokladtryffel, salt karamell
Fikonmarmelad
Salami
Saltrostade mandlar
Saffranspasta
Vitlöksolja

500:-

Jullådor 2021 - Julens alla tillbehör

Jullådor 2021:

Julens alla tillbehör

Vildmarksglögg
Rabarber & saffransglögg
Ädel mjukost
Pepparkakor
Saffranskorpor
Kolastång med lingon
Chokladtryffel, havssalt
Chokladdoppade lakritskulor
Tomatmarmelad med vanilj, kanel och kardemumma
Fikonmarmelad
Saltrostade mandlar
Saffranspasta
Vitlöksolja
Senap
Salami

750:-

Bra att veta!

Beställning görs enklast på e-mail, boka@missalice.se. Vill du komma i kontakt med oss för frågor kring innehåll etc. når du oss på 042-39 81 08.

Upphämtning av jullådor sker på Miss Alice i Vallåkra om inget annat avtalats. Beställningar över 10.000 kr kör vi ut inom Helsingborg och Landskrona med omnejd utan kostnad. För övriga leveransalternativ vänligen kontakta oss. Alla priser är inklusive moms.

Då vi inte arbetar med massproducerade varor så måste vi reservera oss för behovet av att byta ut en produkt mot likvärdig om någon tar slut, alltid i dialog med dig som beställare.

Sortiment för Jullådor 2021

 • Vildmarksglögg grundas på ett ärvt gammalt recept som numera kokas på Kolarbo Gård i Dalarna. Med traditionella glöggkryddor, lingon, blåbär och tranbär är här, enligt vårt tycke den godaste glöggen av alla.
 • Från Halländska Hafi kommer årets nykomling på glögghyllan. Fräsch smak av rabarber med tydliga saffranstoner. Vi rekommenderar att servera den isande kall, gärna med chark & nötter som tillbehör. 
 • Ädel mjukost från fjällbrynt 
 • En äkta handbakad pepparkaka från Huså vid Åreskutans fot. Bakad på smör & dinkelmjöl och krossade pumpakärnor. Som gjord att lägga ost och marmelad på till glöggen. 
 • Spröda saffransskorpor med ordentlig smak. Bakade i skånska Laholm med kärlek. 
 • Börslycke Gård kokar kolor på klassiskt franskt manér, i små satser där kolan görs för hand i alla led. Vi erbjuder en ask med småkolor i smakerna pepparkaka, saffran och choklad och deras senaste nyhet en lingonkolastång med perfekt balans mellan den söta kolan och det sura lingonbäret. 
 • La Pralins chokladtryffel med salt karamell är vår favorit från deras sortiment. Vi erbjuder även den klassiska havschokladpralinen. Tillverkas i Borås av choklad av god kvalité. 
 • Svart Af Hälsingborg gör världens bästa lakrits! Mats som ligger bakom smakerna har här valt att doppa lakritsen i vit choklad och rulla den i lakritspulver. 
 • Miss Alice Tomatmarmelad med vanilj, kanel och kardemumma är storsäljaren i vår egen produktion. Mild fin ton av jul passar den här marmeladen som hand i handske till pepparkakor med ädelost och till julens ostar. Ett givet val till våra jullådor 2021.
 • Miss Alice fikonmarmelad är fikonens fikonmarmelad. Med lite mindre socker låter vi sötman från frukten stå i centrum med hjälp på traven från apelsin och rött vin. 
 • Per i Viken, kungen av smaker! En sötstark senap som smakar som mors senap hemma till jul …
 • Per i Vikens ”bara det bästa är gott nog” salami Zero, helt utan konstiga tillsatser och ett uns fänkål gör detta till det självklara valet av snackskorv. 
 • Miss Alice mandlar har vi rostat med varsam hand och smaksatt med sälta. Ett perfekt snacks tillsammans med salami. 
 • Saffranpasta från Bornholm, Susanne har vunnit priser i Italien med sin jättefina pasta som med lätthet spelar huvudrollen på tallriken. Serveras med Miss Alice vitlöksolja och gärna lite skaldjur eller en kryddig korv. 
 • Miss Alice vitlöksolja är underbar till pasta. Med lätt rostad ton i vitlöken gifter den sig med saffranspastan och är en riktig smakförhöjare för råvarorna du väljer till.

Miss alice juldelikatesser

Ta del av vår familjetradition med jullådor!

Jag har växt upp med familjen i Skåne och resten av släkten norrut i landet. Tidigt skapades våra skånska jultraditioner där det bakades skorpor, kokades kolor och viktigast av allt, bakades pepparkakor enligt mormor Alices gamla recept. Många var de som ville ta del av pepparkakorna samtidigt som vi önskade bl.a. hjortron från norr och så var traditionen med JULLÅDOR skapad.

Det är just den känslan jag vill förmedla med Miss Alice Jullåda, mina ”måsten” till jul, en perfekt blandning av gotter och tillbehör till det goda.

God jul och gott nytt år
Boel Hultman Root

Beställ så här:

Webbbutik

Beställ vårt julsortiment direkt i vår webbutik eller längre ner på denna sidan

Krogen i Vallåkra

Ring 042-39 81 08 eller info@missalice.se för att hämta och betala på Krogen i Vallåkra

Företagsbeställning

Ring 042-39 81 08 eller info@missalice.se för att få mer information