Julgåvor 2022

Julklappar för företag, jullådor & julkorgar

Sluta fundera på vad personal kunder och leverantörer skall få till jul. Vi erbjuder en julgåvor 2022 som utstrålar omtanke, fylld med mathantverk av lokalt producerade godsaker inför jul & advent.

Varför välja Miss Alice julgåvor 2022?

På Miss Alice arbetas det dagligen med smak och matupplevelser. Vi driver krog utanför Helsingborg där folk åker långväga för att njuta av  god mat och service. I delikatessbutiken finns hela Miss Alice sortiment där allt produceras i krogens kök. Vi samarbetar även med ett brett utbud av andra svenska matproducenter och väljer specifikt det bästa ur smak- och kvalitétssynpunkt.

Nu inför julen har vi plockat russinen ur kakan och komponerar jullådor fyllda med Miss Alice favoriter från julsortimentet. Miss Alice julgåvor sätts ihop så att det finns en röd tråd med recept och  serveringstips för att ge en riktigt fin smakupplevelse till jul. 

Tveka inte, vill du ge din personal på företaget eller kunder julklappar, jullådor och julkorgar med en personlig omtanke, kontakta oss!! 

info@missalice.se
042-39 81 08

Julgåvor 2022:

Årets jullåda

Vildmarksglögg
Skurna pepparkakor
Miss Alice tomatmarmelad
Vaniljfudge
Polkaremmar
Saffranspasta
Tomatpesto
Salami
Saltrostade mandlar

500:-

Julgåvor 2022:

Julens alla tillbehör

Rabarber & saffransglögg
Vildmarksglögg
Skurna pepparkakor
Julte
Kolasås med pepparkakssamk
Miss Alice Tomatmarmelad
Granaknäcke
Saltrostade mandlar
Saffranspasta
Tomatpesto
Senap
Salami
Vaniljfudge
Polkaremmar

850:-

Jullådor 2021 - Glöggpaketet

Julgåvor 2022:

Eget val Jullåda

Du sätter själv ihop en jullåda utifrån dina preferenser, storlek och värde. 
Titta i webbshoppen i vårt sortimete, alt. kika i lådorna ”Årets jullåda” och Alla julens tillbehör för inspiration.
kontakta oss 
info@missalice.se
042 398108
Vi hjälper dig att sätta ihop din unika jullåda.
Vi packar mindre gåvor i cellofan. 

från 75:- och uppåt

Bra att veta om julgåvor 2022!

Beställning av julklappar för företag, jullådor & julkorgar görs enklast på e-mail, boka@missalice.se. Vill du komma i kontakt med oss för frågor kring innehåll etc. når du oss på 042-39 81 08.

Upphämtning av julgåvor 2022 sker på Miss Alice i Vallåkra om inget annat avtalats. Beställningar över 10.000 kr kör vi ut inom Helsingborg och Landskrona med omnejd utan kostnad. Vi skickar med DHL inom hela Sverige. För övriga leveransalternativ vänligen kontakta oss. Alla priser är inklusive moms.

Då vi inte arbetar med massproducerade varor så måste vi reservera oss för behovet av att byta ut en produkt mot likvärdig om någon tar slut, alltid i dialog med dig som beställare.

Sortiment för Julgåvor 2022

 • Vildmarksglögg grundas på ett ärvt gammalt recept som numera kokas av Catarina och Lasse på Kolarbo Gård i Dalarna. Med traditionella glöggkryddor, lingon, blåbär och tranbär är här, enligt vårt tycke den godaste glöggen av alla. Servera den varm med mandel & russin, passar ypperligt för den som önskar spetsa.
 • Från Halländska Hafi kommer en succé på glögghyllan. Fräsch smak av rabarber med tydliga saffranstoner. Vi rekommenderar att servera den isande kall, gärna med chark & nötter som tillbehör.
 • En äkta handbakad pepparkaka från Huså vid Åreskutans fot. Bakad på smör & dinkelmjöl och krossade pumpakärnor. Som gjord att lägga ost och marmelad på till glöggen.
 • Börslycke Gård kokar kola på klassiskt franskt manér, i små satser där kolan görs för hand i alla steg från början till fint förpackad produkt. Vi erbjuder den finaste kolasåsen med julig smak av pepparkaka. Kul inslag till ris a´la Maltan eller fin vaniljglass. Smaken finns även för tillval som en kolastång.
 • Från Sockerbageriet i Helsingborg kommer det nykomlingar i gammeldags tappning. En klassisk vaniljfudge som smälter i munnen och de mjuka godisremmarna med polkasmak som man blir helt glad av att titta på!!
 • Miss Alice Tomatmarmelad med vanilj, kanel och kardemumma är storsäljaren i vår egen produktion. Med mild fin ton av jul passar den här marmeladen som hand i handske till pepparkakor med ädelost och till julens ostar.
 • Per i Viken, kungen av smaker! En sötstark senap, lagom grovmalen som vi gillar den i Skåne, smakar som mors senap hemma till jul…
 • Per i Vikens ”bara det bästa är gott nog” salami, helt utan konstiga tillsatser och ett uns fänkål gör detta till det självklara valet av snackskorv till jul.
 • Miss Alice mandlar har vi rostat med varsam hand och smaksatt med sälta. Ett perfekt snacks tillsammans med salami till ert julöl.
 • Saffranpasta från Bornholm, Susanne har vunnit priser i Italien med sin jättefina pasta som med lätthet spelar huvudrollen på tallriken. Serveras med Miss Alice vitlöksolja och gärna lite skaldjur eller en kryddig korv.
 • Miss Alice topmatpesto har vi tagit fram till pastan i jullådan. Med toner av saffran och rostade anis blir det en smakexplosion i varje tugga. Recept med inspiration medföljer julådan.
 • Julteet är ett svart te med elegant blandning av Norrländska bär och juliga smaker som kardemumma, pommerans o rosépeppar.
 • Granaknäcke från Knäck & Bräck utanför falköping. Bakat på råg och dinkel, smaksatt med kummin och pumpakärnor. Ett lite syrligt knäcke, perfekt till julens alla lagrade ostar!

Beställ julklappar för företag, jullådor & julkorgar redan idag!

Miss alice juldelikatesser

Ta del av vår familjetradition med jullådor!

Jag har växt upp med familjen i Skåne och resten av släkten norrut i landet. Tidigt skapades våra skånska jultraditioner där det bakades skorpor, kokades kolor och viktigast av allt, bakades pepparkakor enligt mormor Alices gamla recept. Många var de som ville ta del av pepparkakorna samtidigt som vi önskade bl.a. hjortron från norr och så var traditionen med JULLÅDOR skapad.

Det är just den känslan jag vill förmedla med Miss Alice Jullåda, mina ”måsten” till jul, en perfekt blandning av gotter och tillbehör till det goda.

God jul och gott nytt år
Boel Hultman Root

Beställ så här:

Webbbutik

Beställ vårt julsortiment direkt i vår webbutik eller längre ner på denna sidan

Krogen i Vallåkra

Ring 042-39 81 08 eller info@missalice.se för att hämta och betala på Krogen i Vallåkra

Företagsbeställning

Ring 042-39 81 08 eller info@missalice.se för att få mer information